Tammelan huvila

21.2.2021: Uusi ruostumattomattomasta teräksestä tehty kamina on asennettu vanhan tilalle. Tarkemmat ohjeet uuden kaminan käytöstä tulossa tänne, tärkeimmät asiat: Älä lämmitä kaminaa tyhjänä ja älä laita liian suurta tulta ettei vesi ala kiehumaan. Savupiipun tyvessä on pelti, millä saat sammutettua tulen kun vesi on tarpeeksi kuumaa.

Tammelan huvila sijaitsee osoitteessa Ruisluodontie 75, Tammela. Huvilassa on neljä makuuhuonetta ja yhteensä yhdeksän makuupaikkaa. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta (yhteensä viidelle hengelle), sauna, kylpyhuone ja wc. Toisessa kerroksessa sijaitsee kaksi kahden hengen makuuhuonetta sekä wc-/kylpyhuone. Vuokrausaika minimissään yksi vuorokausi, alkaen klo 16 ja loppuen seuraavana päivänä klo 16. Huvilan vuokraan EI sisälly siivouspalvelu, eli muistathan itse siivota huvilan ennen lähtöäsi. Huvila on käytössä ympärivuotisesti, tie huvilalle aurataan säännöllisesti, mutta itse huvilan pihalla joudut itse tekemään lumityöt. Huvilan omistaa Make It Right Helsinki Oy. Huvila ei ole julkisessa vuokrauksessa, eli jos emme tunne sinua nimen perusteella, niin poistamme varauksesi.

Hinnoittelu

Laskutus tapahtuu sähköpostin kautta muutaman kerran vuodessa. Vuorokauden hinta on normaalisti 100 €/vrk, poikkeuksena touko-syyskuun viikonloput 150 €/vrk sekä loma-ajat (pääsiäinen, juhannus, heinäkuu, joulu) jolloin käytössä erikoishinnoittelu. Esimerkki hinnan muodostumisesta toukokuussa: varaus torstaista klo 16 sunnuntaihin klo 16 saakka, hinta to 100 € + pe 150 € + la 150 € = 400 €. Hintoihin ei lisätä arvonlisäveroa. Arvonlisäverolain (AVL) 27 §:n perusteella kiinteistön vuokraus on vapautettu arvonlisäverosta.

Vahingot

Muistathan ilmoittaa mahdollisista vahingoista sähköpostilla antti@makeitright.fi tai puhelimitse 040-8376189/Antti Roine. Vuokraaja on vahingoista vahingonkorvausvelvollinen.

Calendar is loading...
- Vapaa
 
- Varattu
Valitut päivät: ... (... - yötä)
Koko varauksen hinta: 0.00

Nimi*:

Sähköposti*:

Puhelin:

Muuta:

captcha